Termeni si conditii

Comandă

Comenzile le primim prin:

  • Internet www.fantasma.ro
  • telefon: 0787 633 868 de luni până vineri, între orele: 8.00 și 18.00

Plasând o comandă, clientul acceptă oferta și termenii de cumpărare Fantasma. Fantasma confirmă imediat acceptarea comenzii spre realizare.


Prețurile

Prețurile sunt exprimate în lei și conțin TVA. Pe lângă prețul produselor, clientul va suporta și costurile de expediere si de ramburs a sumei de plată în funcție de metoda de livrare aleasă.

Livrarea mărfii

Livrarea mărfii se efectuează în termen de 3-7 zile lucrătoare din momentul primirii comenzii, cu excepția situației în care în timpul înaintării comenzii a fost trecut un alt termen de realizare a livrării.

Marfa este livrată în ordinea în care au fost primite comenzile, până la epuizarea stocului.

Ne rezervăm dreptul de a face modificări curente atât ale prețurilor produselor din ofertă, cât și ale costurilor de expediere, însă aceste modificări nu vor afecta drepturile persoanelor care au făcut comanda înaintea introducerii acestor modificări.


Dreptul de returnare a mărfii (dreptul de rezilierea contractului)

Garantăm dreptul de a vă retrage din contract și, prin urmare, returnarea bunurilor comandate, fără necesitatea de a specifica motivul acesteia. Contractul se poate rezilia în 10 zile de la data livrării. Pentru încadrarea în termenul de 10 zile de reziliere a contractului, este suficientă depunerea declarației corespunzătoare înainte de expirarea lui la adresa Fantasma prin e-mail sau posta. Rambursarea beneficiilor reciproce ale Părților trebuie să aibă loc imediat, sau cel târziu în termen de 14 zile de la data primirii de către Fantasma a declarației Cumpărătorului  de retragere din contractul de vânzare. Fantasma poate amâna rambursarea plății primite de la Cumpărător până la primirea mărfii returnate   sau până la prezentarea de către Cumpărător a dovezii de returnare, în funcție de situația care se va produce prima.

Produsele se vor expedia pe cheltuială proprie, la adresa: Str. Pieții nr. 12, Călărași, jud. Călărași, cod poștal: 910029. Articolele oferite ca set, se vor returna în întregime. Bunurile returnate trebuie să fie intacte și să nu prezinte semne de uzură, dincolo de uzura necesară în limitele gestionării obișnuite a bunului achiziționat (de ex. acela care reiese din necesitatea de măsurare sau altă inspectare a bunului). În caz de returnare a bunului deteriorat sau care poartă semne de uzură ce depășesc limitele gestionării obișnuite, Fantasma poate percepe de la cumpărător o compensație care să acopere costul deteriorării sau uzurii bunului, valoarea acestei compensații poate fi dedusă din prețul de vânzare care urmează a fi rambursat Cumpărătorului. . În caz contrar, acesta este considerat ca fiind nul și neavenit.

Vă rugăm să respectați termenul prevăzut pentru returnare și să ne informați cu privire la realizarea returnării produselor.

Vă rugăm să păstraţi dovada de returnare până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul produselor returnate, până la momentul rambursării banilor. Costul de returnare va fi înapoiat în cazul în care produsul prezintă defecţiuni, nu este cel comandat de dumneavoastră, nu corespunde cu descrierea şi cu fotografia lui şi a fost returnat de către dumneavoastră prin intermediul Poştei Române. În cazul în care clientul a expediat articolul prin curier, costul de returnare nu va fi înapoiat. Costul de returnare este înapoiat în baza chitanţei de la poştă şi numai după acceptarea returnării.

În cazul în care Fantasma nu își va realiza obligațiile privind livrarea tuturor produselor comandate în timp de 30 de zile, clientul are dreptul de a rezilia contractul cu efect imediat. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită in 14 zile din momentul efectuării returului, prin cont bancar  sau prin mandat poștal (adresa de expediere trebuie sa corespundă cu cea din buletinul dumneavoastră).


Garanție (reclamații)

Firma noastră asigură garanția tuturor produselor comercializate, potrivit dispozițiilor Legii 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora (cu modificările ulterioare) și conform informațiilor privind garanția produselor descrise în certificatul de garanție a produsului, pentru fiecare produs în parte. Dacă produsul nu corespunde, puteți solicita, fără plată, repararea sau înlocuirea produsului. Aceasta va avea loc în termen de 15 zile de la data la care ne-ați informat asupra defectului! Garanția se validează  cu factura din colet. Articolele cu durată îndelungată de viață, care se defectează în 3 zile lucrătoare de la data cumpărării, vor fi schimbate. Pentru fiecare cerere de garanție se întocmește un proces verbal, care va conține informații privind produsul, data de achiziționare a acestuia, reclamația concretă cu care vă adresați Serviciului de Relații cu Clienții. Dacă reclamația este justificată, Fantasma va plăti costurile suportate pentru expedierea coletului obișnuit, doar dacă acesta este returnat prin intermediul Poştei Române.


Protecția datelor personale

Conform cerințelor Legii nr.677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, și ale Legii nr.56/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice (cod de identificare din registrul pentru protecția datelor personale: 002041), Fantasma are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizează clienții, un membru al familiei lor sau alte persoane, utilizând orice modalitate de comunicare cu firma noastră. Datele personale sunt culese numai pentru nevoile firmei Fantasma S.R.L. și prelucrate în scopul realizării activității comerciale a firmei rezultate din statut, a promoțiilor și reclamei, cu respectarea imperativului de protecție a datelor, impus de legislație. Furnizând datele cu caracter personal, clientul este de acord cu prelucrarea lor de către firma Fantasma și partenerii săi, precum și cu primirea de informații comerciale din partea acestora. Fiecare client are dreptul de a vizualiza datele sale personale, de a le modifica, de a cere încetarea prelucrării lor de către firmă sau de a se împotrivi folosirii lor, lucru care va fi semnalat în scris la adresa Fantasma. Totodată, orice client poate beneficia de dreptul de a se adresa justiției. Fantasma S.R.L. poate pune la dispoziția altor firme datele personale ale clienților săi pentru reclamă și promoții, cu condiția respectării cerințelor impuse de legislația privind protecția datelor personale dacă legislația specifică nu impune ca clientul să se exprime în acest sens printr-un acord separat.


FANTASMA SRL

Călărași, jud. Călărași

Romania

CUI: RO12004731
j51/140/1999